Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Elefantul din sud

More Views

Elefantul din sud

24,99 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Întregul roman este o poveste de o zi a unui narator care nu are nume. El își cedează apartamentul unui vechi foarte bun prieten pentru o întâlnire amoroasă si este, astfel, nevoit sa iasă din confortul apartamentului si sa se plimbe fără țintă prin oraș.

Astfel, își întâlnește involuntar trecutul în parcuri, cafenele, scări, pe trotuare sau pe malul râului. Ceva sau cineva declanșează constant amintiri dispărute de mult. Amintiri neplăcute ale unor persoane dragi pe care le-a pierdut, dar și amintiri din istoria Georgiei sovietice și a Războiului Civil din Georgia, din anii ’90.

Traducator: Salome Japiashvili

Disponibilitate: În stoc

24,99 RON

Detalii

Întregul roman este o poveste de o zi a unui narator care nu are nume. El își cedează apartamentul unui vechi foarte bun prieten pentru o întâlnire amoroasă si este, astfel, nevoit sa iasă din confortul apartamentului si sa se plimbe fără țintă prin oraș. Astfel, își întâlnește involuntar trecutul în parcuri, cafenele, scări, pe trotuare sau pe malul râului. Ceva sau cineva declanșează constant amintiri dispărute de mult. Amintiri neplăcute ale unor persoane dragi pe care le-a pierdut, dar și amintiri din istoria Georgiei sovietice și a Războiului Civil din Georgia, din anii ’90. Traducator: Salome Japiashvili

Informaţii suplimentare

COD CARTE A513M
Editura Minerva
Data Publicarii 2020
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-1078-2
Pagini 240
Traducator Nu
Format 14x21
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Elefantul din sud

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')