Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Calatorii in centrul gandirii. Editia a doua revizuita si adaugita

More Views

Calatorii in centrul gandirii. Editia a doua revizuita si adaugita

32,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

COMANDA AICI!


Este o carte-interviu în care medicul, dar și omul se dezvăluie. Aflăm despre copilărie, școală și facultate, despre valorile în care a fost educat. Sunt relatate întâmplări interesante pentru cititor, care altfel nu ar putea fi cunoscute. Este dezbătută situația neurochirurgiei românești, din perioada comunistă până astăzi, precum și cea a sistemului de sănătate.

Detalii

"Călătorii în centrul gândirii", de Alexandru Vlad Ciurea (consemnate de Tudor Artenie) Este o carte-interviu în care medicul, dar și omul se dezvăluie. Aflăm despre copilărie, școală și facultate, despre valorile în care a fost educat. Sunt relatate întâmplări interesante pentru cititor, care altfel nu ar putea fi cunoscute. Este dezbătută situația neurochirurgiei românești, din perioada comunistă până astăzi, precum și cea a sistemului de sănătate. Un loc aparte îl ocupă, în carte, poveștile despre viață, suferință și vindecare spuse de pacienți. În final, găsim articole de opinie, de analiză politică și socială, iar alte câteva texte reflectă pasiunea profesorului pentru istorie.

Informaţii suplimentare

COD CARTE A497M
Editura Minerva
Data Publicarii 2020
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-1072
Pagini 306
Traducator Nu
Format 200x150
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Calatorii in centrul gandirii. Editia a doua revizuita si adaugita

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')