Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Cele mai frumoase Povesti de Ion Creanga

More Views

Cele mai frumoase Povesti de Ion Creanga

4,99 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Toate poveștile scrise de Ion Creangă sunt frumoase, așa că, cel puțin aparent, este redundant să pretindem ca am selectat noi doar cele mai frumoase. Cu toate acestea o selectie am facut, alegand basmele pe care copilul le poate intelege într-o anumită etapă a vieții sale de școlar.

Disponibilitate: În stoc

4,99 RON

Detalii

Toate poveștile scrise de Ion Creangă sunt frumoase, așa că, cel puțin aparent, este redundant să pretindem ca am selectat noi doar cele mai frumoase. Cu toate acestea o selectie am facut, alegand basmele pe care copilul le poate intelege într-o anumită etapă a vieții sale de școlar. Cu siguranță, asupra scrierilor lui Creangă, se va întoarce, în mod repetat, de-a lungul anilor de școală, nu doar din obligațiile îndatoririlor de elev, ci pentru a descoperi noi și noi înțelesuri. Pentru început însă propunem emoțiile aventurii alături de: iedul cel mic, cel harnic și cuminte, de cocoșul năzdrăvan care îngite carele cu boi, vistieriile boierești, apa dintr-o fântână și alte multe minunății , de fata mosneagului cea harnică și cuminte, dar si alte personaje și din toate povestile să învețe câte ceva folositor.

Informaţii suplimentare

COD CARTE A1411
Editura Aramis
Data Publicarii 2017
Colectie Nu
ISBN 978-606-706-563-3
Pagini 96
Traducator Nu
Format 200x140
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Cele mai frumoase Povesti de Ion Creanga

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')