Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Bancherul diavolului

More Views

Bancherul diavolului

48,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

De-a lungul timpului în care a fost bancher privat al băncii elvețiene UBS, autorul a dus o viață de lux. La un moment dat, a descoperit afacerile și înțelegerile din spatele fortăreței UBS. Și-a deconspirat angajatorii atunci când și-a dat seama că UBS avea un plan conform căruia urma să-i arunce în cușca leilor pe el și pe colegii lui. Adună informații șocante, detaliate, și liste cu nume de clienți, face legăturile dintre toate acestea și oferă totul Departamentului American de Justiție.Disponibilitate: În stoc

48,00 RON

Detalii

Traducere de Lucia Verona si Bogdan Hrib De-a lungul timpului în care a fost bancher privat al băncii elvețiene UBS, autorul a dus o viață de lux. La un moment dat, a descoperit afacerile și înțelegerile din spatele fortăreței UBS. Și-a deconspirat angajatorii atunci când și-a dat seama că UBS avea un plan conform căruia urma să-i arunce în cușca leilor pe el și pe colegii lui. Adună informații șocante, detaliate, și liste cu nume de clienți, face legăturile dintre toate acestea și oferă totul Departamentului American de Justiție. Brad Birkenfeld a dărâmat zidurile din jurul sistemul bancar elvețian: 19 000 de conturi-client desecretizate, 780 de milioane de dolari recuperați de IRS (fiscul american), care l-a recompensat cu 104.000.000 de $!

Informaţii suplimentare

COD CARTE A476M
Editura Minerva
Data Publicarii 2017
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-1034-8
Pagini 340 + 16 pagini color
Traducator Lucia Verona, Bogdan Hrib
Format 215x150
Coperta Cartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Bancherul diavolului

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')