Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Cu si fara machiaj

More Views

Cu si fara machiaj

5,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Il citim, il citesc si acum cu incantare. Gaby Michailescu e un amant al lumii teatrului si amintirile pe care le risipeste prin ziare si reviste sunt demne de gravurile de epoca evocand Bucurestii, ale mult-citatului si nestiutului C. Bacalbasa; ele propun, alaturi de tomurile lui Massoff, o istorie insolita a miscarii teatrale romanesti interbelice. Cele mai multe amintiri il evoca in ipostaza de impresar de spectacole paguboase pecuniar si totdeauna Gaby cel Sur gaseste in memorie doar episoade a caror tarzie luminare hraneste gloria altora, niciodata nu se alinta, isi micsoreaza meritele, iar ipostaza aceasta e, si ea, simbolica. Cei daruiti, prin vocatie si destin, teatrului, au capacitatea mirabila de a-si topi viata in biografia comuna a soldatilor scenei.
George Tomozei

Disponibilitate: În stoc

5,00 RON

Detalii

Il citim, il citesc si acum cu incantare. Gaby Michailescu e un amant al lumii teatrului si amintirile pe care le risipeste prin ziare si reviste sunt demne de gravurile de epoca evocand Bucurestii, ale mult-citatului si nestiutului C. Bacalbasa; ele propun, alaturi de tomurile lui Massoff, o istorie insolita a miscarii teatrale romanesti interbelice. Cele mai multe amintiri il evoca in ipostaza de impresar de spectacole paguboase pecuniar si totdeauna Gaby cel Sur gaseste in memorie doar episoade a caror tarzie luminare hraneste gloria altora, niciodata nu se alinta, isi micsoreaza meritele, iar ipostaza aceasta e, si ea, simbolica. Cei daruiti, prin vocatie si destin, teatrului, au capacitatea mirabila de a-si topi viata in biografia comuna a soldatilor scenei. George Tomozei

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18417
Editura Minerva
Data Publicarii 2001
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini 429
Traducator Nu
Format 130x195
Coperta Nu

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Cu si fara machiaj

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')