Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Intreaba pilotul

More Views

Intreaba pilotul

22,64 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

"Întreabă pilotul" este o carte menită să atragă atenția, să fie provocatoare și chiar puțin excentrică. Este mai mult decât o colecție de fapte și statistici despre avioane; ea atinge orice subiect, de la aerodinamică și aspecte legate de siguranța zborului, până la particularitățile companiilor aeriene din lume. Scopul acestei cărți este să îndemne oamenii să reevalueze legătura dintre zbor și călătorie.

Disponibilitate: În stoc

22,64 RON

Detalii

În epoca în care marea majoritate a oamenilor par să fie în continuă mișcare, iar timpul este neîndestulător, fie că este vorba despre vacanță, fie că este vorba de deplasări „cu afaceri“, numeroși semeni se tem să zboare cu avionul. "Întreabă pilotul" este o carte menită să atragă atenția, să fie provocatoare și chiar puțin excentrică. Este mai mult decât o colecție de fapte și statistici despre avioane; ea atinge orice subiect, de la aerodinamică și aspecte legate de siguranța zborului, până la particularitățile companiilor aeriene din lume. Scopul acestei cărți este să îndemne oamenii să reevalueze legătura dintre zbor și călătorie. Dragostea mea pentru aviația comercială a izvorât din pasiunea de a vedea lumea, și încurajez pe toată lumea să procedeze la fel. N-aș fi străbătut șaptezeci de țări dacă nu aș fi fost pasionat de avioane în primul rând, iar ceea ce stă la baza cărții mele este dorința – pe care cititorii o vor vedea – ca avionul să reprezinte mai mult decât un mijloc de transport incomod. Patrick Smith Ți-e teamă să zbori cu avionul? Ți s-a explicat că suferi de acrofobie, claustrofobie sau agorafobie? Vrei să te vindeci? Vrei să te urci într-un avion lăsând la o parte orice fel de spaime? Citește cartea Întreabă pilotul (Ask the pilot) și vei fi descoperit leacul minune împotriva spaimei de a zbura! Un pilot cu experiență și un scriitor cu umor, Patrick Smith, te învață tot ce trebuie să știi despre călătoria cu avionul.

Informaţii suplimentare

COD CARTE A402M
Editura Nu
Data Publicarii 2011
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-0974-8
Pagini 288
Traducator Nu
Format 205x140
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Intreaba pilotul

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')