Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Nenumaratele chipuri ale lui Dumnezeu

More Views

Nenumaratele chipuri ale lui Dumnezeu

10,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Teologia ar putea sa se aplece asupra a ceea ce pare a fi o dubla provocare fata de rolul sau traditional ca sursa a cunoasterii divine. Pe de o parte, noii experimentori ai spiritualitatii par a fi indiferenti la teologie; ei isi cauta un drum propriu prin metode proprii.

Disponibilitate: În stoc

10,00 RON

Detalii

Teologia ar putea sa se aplece asupra a ceea ce pare a fi o dubla provocare fata de rolul sau traditional ca sursa a cunoasterii divine. Pe de o parte, noii experimentori ai spiritualitatii par a fi indiferenti la teologie; ei isi cauta un drum propriu prin metode proprii. Biserica afirma exact contrariul. Ea ne invata ca Dumnezeu determina credinta. Un astfel de punct de vedere reprezinta o restrictie a numarului de „chipuri ale lui Dumnezeu” ce pot fi inventate. Una dintre optiuni este aceea ca teologia ar trebui sa concureze cu stiinta, dar in felul sau incomparabil, conservandu-si caracterul sau extraordinar, sentimentul de mister si imensul paradox al unui Dumnezeu unic ce prezideaza asupra unei lumi cu multe fete, in care fericirea si mizeria, binele si raul, dreptatea si inechitatea, sanatatea si boala exista.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18148
Editura Minerva
Data Publicarii 2008
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini 528
Traducator Nu
Format 205x140
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Nenumaratele chipuri ale lui Dumnezeu

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')