Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Viata lui Tudor Vianu

More Views

Viata lui Tudor Vianu

5,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

Denotand simt si indemanari de buna reconstituire a atmosferei de epoca, de viguroasa creionare a atator personalitati intre care si-a desfasurat prodigioasa activiate Tudor Vianu, de progresiva definire a personalitatii savantului prin raportare constanta ori contrastiva la exponentii de seama ai generatiilor intre care a evoluat, aceasta reconstituire biografica este o reusita de care orice exeget in materie va trebui sa tina seama.
George Munteanu

Disponibilitate: În stoc

5,00 RON

Detalii

Denotand simt si indemanari de buna reconstituire a atmosferei de epoca, de viguroasa creionare a atator personalitati intre care si-a desfasurat prodigioasa activiate Tudor Vianu, de progresiva definire a personalitatii savantului prin raportare constanta ori contrastiva la exponentii de seama ai generatiilor intre care a evoluat, aceasta reconstituire biografica este o reusita de care orice exeget in materie va trebui sa tina seama. George Munteanu

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18414
Editura Minerva
Data Publicarii 1997
Colectie Nu
ISBN 973-21-0552-6
Pagini 210
Traducator Nu
Format 130x200
Coperta Nu

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Viata lui Tudor Vianu

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')