Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Leac sfant

More Views

Leac sfant

8,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Traducator
Un roman politist, o poveste facuta din carne omeneasca si spaime. Nicio secunda de liniste – doar frumusete. Este scris cu umor salbatic si duiosie in doze letale, se deruleaza asemenea unui vartej, unei calatorii – deopotriva – materiale si spirituale.

Pablo Green este victima si calau, un tanar care vorbeste si insulta intr-o engleza precara, dar sufera intr-o spaniola neteda si neafectata. Isi chinuie stomacul cu fast-fooduri, si urca pe culmile disperarii dupa ce hotaraste moartea mamei sale. Eutanasia, autoritatea medicala, afacerea cu terapii traditionale si alternative... sunt ingredientele textului.„In opera lui Courtoisie se evidentiaza o mare precizie si, in acelasi timp, o surprinzatoare libertate in manuirea limbajului“

Octavio PazRafael Courtoisie – unul dintre scriitorii uruguaieni care a cunoscut faima internationala. Opera sa a fost tradusa in mai multe limbi: engleza, italiana, franceza si romana.Alte volume:

Vida y milagros (Viata si miracole) – Montevideo, 2006;

Sabores del pais (Aromele patriei – ultima sa colectie de relatari) – Montevideo, 2006

Todo es poco (Totul este putin) – 2004

Amador – 2005;

Palabras de la noche (Cuvintele noptii – antologie de poezie);

Tajos (Taieturi), Lenguade Trapo – 1999;

Caras extrañas (Fete stranii), Lenguade Trapo – 2001.Premii:

Premiul Loewe de Poesia;

Premiul Fraternidad (Jerusalén) – pentru evolutia sa artistica;

Premiul Morosoli (sub auspiciile UNESCO si al Asociatiei Universitatilor din MERCOSUR).

Disponibilitate: În stoc

8,00 RON

Detalii

Traducator Un roman politist, o poveste facuta din carne omeneasca si spaime. Nicio secunda de liniste – doar frumusete. Este scris cu umor salbatic si duiosie in doze letale, se deruleaza asemenea unui vartej, unei calatorii – deopotriva – materiale si spirituale. Pablo Green este victima si calau, un tanar care vorbeste si insulta intr-o engleza precara, dar sufera intr-o spaniola neteda si neafectata. Isi chinuie stomacul cu fast-fooduri, si urca pe culmile disperarii dupa ce hotaraste moartea mamei sale. Eutanasia, autoritatea medicala, afacerea cu terapii traditionale si alternative... sunt ingredientele textului. „In opera lui Courtoisie se evidentiaza o mare precizie si, in acelasi timp, o surprinzatoare libertate in manuirea limbajului“ Octavio Paz Rafael Courtoisie – unul dintre scriitorii uruguaieni care a cunoscut faima internationala. Opera sa a fost tradusa in mai multe limbi: engleza, italiana, franceza si romana. Alte volume: Vida y milagros (Viata si miracole) – Montevideo, 2006; Sabores del pais (Aromele patriei – ultima sa colectie de relatari) – Montevideo, 2006 Todo es poco (Totul este putin) – 2004 Amador – 2005; Palabras de la noche (Cuvintele noptii – antologie de poezie); Tajos (Taieturi), Lenguade Trapo – 1999; Caras extrañas (Fete stranii), Lenguade Trapo – 2001. Premii: Premiul Loewe de Poesia; Premiul Fraternidad (Jerusalén) – pentru evolutia sa artistica; Premiul Morosoli (sub auspiciile UNESCO si al Asociatiei Universitatilor din MERCOSUR).

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18187
Editura Minerva
Data Publicarii 2008
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini 252
Traducator Nu
Format Nu
Coperta Nu

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Leac sfant

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')