Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Apter

More Views

Apter

26,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

APTER este un roman dedicat personalitatii lui Nicolae Balcescu siconjuncturii politice a epocii.
Prototipul lui Nicolae Balcescu pare construit dintr-o materie de exceptie. Incoruptibil, in acelasi timp, intransigent - model de rectitudine morala. La intalnirea sa cu Kossuth lasa impresia unor convingeri elastice, ca o incercare de gasire a numitorului comun. Ranile sunt atat de adanci, incat adevarata reconciliere este inca prea departe. Cu acest vis neimplinit si cu revolutia tradata, Balcescu se pregateste de marele exil.Memorabile raman cele cateva vizite insetate pe pamantul Siciliei. Balcescu este un erou tragic, unul dintre acei eroi care rasar la capatul mileniilor.

Disponibilitate: În stoc

26,00 RON

Detalii

APTER este un roman dedicat personalitatii lui Nicolae Balcescu siconjuncturii politice a epocii. Prototipul lui Nicolae Balcescu pare construit dintr-o materie de exceptie. Incoruptibil, in acelasi timp, intransigent - model de rectitudine morala. La intalnirea sa cu Kossuth lasa impresia unor convingeri elastice, ca o incercare de gasire a numitorului comun. Ranile sunt atat de adanci, incat adevarata reconciliere este inca prea departe. Cu acest vis neimplinit si cu revolutia tradata, Balcescu se pregateste de marele exil.Memorabile raman cele cateva vizite insetate pe pamantul Siciliei. Balcescu este un erou tragic, unul dintre acei eroi care rasar la capatul mileniilor.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 261
Editura Minerva
Data Publicarii 2013
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-0874-1
Pagini 320
Traducator Nu
Format 140x210
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Apter

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')