Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

De-a albii si de-a rosiii

More Views

De-a albii si de-a rosiii

5,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Prefata: Geo Vasile; Postfata: Adrian Lesenciuc

„De-a albii si de-a rosiii” este o lucrare sincera. Cu o sinceritate care nu se doreste atribut artistic (dar prin care chiar devine), Dan Mironescu face apel la fiecare pentru propria lui regasire.

Depasind criza identitatii (a maturului), pastrand intacta trairea copilului, pastrând imaculat contactul cu cultura deschisa, permisiva, Dan Mironescu realizeaza o superba alegorie a identitatii de neam.

La Dan Mironescu copilaria e varsta de aur a individului; o varsta niciodata depasita, o varsta a intoarcerii perpetue la lumina din suflet.

Disponibilitate: În stoc

5,00 RON

Detalii

Prefata: Geo Vasile; Postfata: Adrian Lesenciuc „De-a albii si de-a rosiii” este o lucrare sincera. Cu o sinceritate care nu se doreste atribut artistic (dar prin care chiar devine), Dan Mironescu face apel la fiecare pentru propria lui regasire. Depasind criza identitatii (a maturului), pastrand intacta trairea copilului, pastrând imaculat contactul cu cultura deschisa, permisiva, Dan Mironescu realizeaza o superba alegorie a identitatii de neam. La Dan Mironescu copilaria e varsta de aur a individului; o varsta niciodata depasita, o varsta a intoarcerii perpetue la lumina din suflet.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18042
Editura Minerva
Data Publicarii 2006
Colectie Nu
ISBN 973-21-0771-5
Pagini 288
Traducator Nu
Format 140X210
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: De-a albii si de-a rosiii

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')