Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Minunile anului 2000

More Views

Minunile anului 2000

5,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Traducator Ion Hobana

Emilio Salgari este unul dintre cei mai remarcabili reprezentanti ai literaturii italiene de anticipatie. In romanul „Minunile anului 2000“, Salgari relateaza aventura unui doctor care face posibila „suspendarea vietii“ gratie unui extract miraculos din „floarea reinvierii“ – gasita intr-un vechi mormant egiptean. Treziti in anul 2000, doctorul si prietenul sau exploreaza noua lume, cu descoperirile uluitoare, dar si cu inerentele probleme.

Disponibilitate: În stoc

5,00 RON

Detalii

Traducator Ion Hobana Emilio Salgari este unul dintre cei mai remarcabili reprezentanti ai literaturii italiene de anticipatie. In romanul „Minunile anului 2000“, Salgari relateaza aventura unui doctor care face posibila „suspendarea vietii“ gratie unui extract miraculos din „floarea reinvierii“ – gasita intr-un vechi mormant egiptean. Treziti in anul 2000, doctorul si prietenul sau exploreaza noua lume, cu descoperirile uluitoare, dar si cu inerentele probleme.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18019
Editura Minerva
Data Publicarii 2005
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini 288
Traducator Nu
Format 110x160
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Minunile anului 2000

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')