Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Limba si literatura romana, manual pentru clasa a V-a

More Views

Limba si literatura romana, manual pentru clasa a V-a

30,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

Conținuturile învățării sunt introduse în contextul unei organizări tematice a materialului. Cele șase unități de învățare se subsumează, prin subtemele abordate, tematicii clasei a V-a, Eu și universul meu familiar. Elevii sunt invitați și sunt încurajați să cunoască și să învețe în cadrul unor activități de interes pentru ei.

Componenta culturală este tratată atât în cadrul lec țiilor care vizează efectiv elementele de interculturalitate, cât și în contextul altor activități care sunt propuse elevilor în cuprinsul manualului.
Tratarea anumitor conținuturi în manieră inter- și transdisciplinară reprezintă un alt element de noutate al manualului.

Manualul contine CD cu editia digitala.

Disponibilitate: În stoc

30,00 RON

Detalii

Conținuturile învățării sunt introduse în contextul unei organizări tematice a materialului. Cele șase unități de învățare se subsumează, prin subtemele abordate, tematicii clasei a V-a, Eu și universul meu familiar. Elevii sunt invitați și sunt încurajați să cunoască și să învețe în cadrul unor activități de interes pentru ei. Componenta culturală este tratată atât în cadrul lec țiilor care vizează efectiv elementele de interculturalitate, cât și în contextul altor activități care sunt propuse elevilor în cuprinsul manualului. Tratarea anumitor conținuturi în manieră inter- și transdisciplinară reprezintă un alt element de noutate al manualului. Manualul contine CD cu editia digitala.

Informaţii suplimentare

COD CARTE A1434
Editura Aramis
Data Publicarii 2017
Colectie Nu
ISBN 973-606-706-617-3
Pagini 208
Traducator Nu
Format 260x205
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Limba si literatura romana, manual pentru clasa a V-a

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')