Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Caiet de vacanta clasa a III-a 2015

More Views

Caiet de vacanta clasa a III-a 2015

9,99 RON

Fii primul care lasă o recenzie

Descoperă alături de noi vacanţa de vară, pe care o vom petrece împreună într-un mod distractiv, inspirat şi util. În paginile caietului vei găsi jocurile tale preferate, nemuritoarele poveşti, curiozităţi din lumea cuvântătoarelor şi necuvântătoarelor, glume.
Poţi să alegi, după bunul plac, adevărate călătorii în jurul lumii, idei de petrecere a timpului liber, metode de relaxare.
Caietul de vacanţă oferă o organizare modulară a conţinuturilor de învăţare, într-o viziune interdisciplinară.

Disponibilitate: În stoc

9,99 RON

Detalii

Descoperă alături de noi vacanţa de vară, pe care o vom petrece împreună într-un mod distractiv, inspirat şi util. În paginile caietului vei găsi jocurile tale preferate, nemuritoarele poveşti, curiozităţi din lumea cuvântătoarelor şi necuvântătoarelor, glume. Poţi să alegi, după bunul plac, adevărate călătorii în jurul lumii, idei de petrecere a timpului liber, metode de relaxare. Caietul de vacanţă oferă o organizare modulară a conţinuturilor de învăţare, într-o viziune interdisciplinară.

Informaţii suplimentare

COD CARTE A1080
Editura Nu
Data Publicarii Nu
Colectie Nu
ISBN Nu
Pagini Nu
Traducator Felicia Radulescu
Format Nu
Coperta Nu

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Caiet de vacanta clasa a III-a 2015

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')