Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Pasarea albastra

More Views

Pasarea albastra

12,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Înainte de Charles Perrault sau Fraţii Grimm, a fost Catherine d’Aulnoy – o maestră a condeiului în lumea basmelor.
Operele doamnei d'Aulnoy, dintre care amintim: Memorii despre Curtea Frantei (1692), Memorii secrete ale printilor (1696), Povesti cu zane (ultima lucrare a facut-o celebra, asa cum tot Povesti cu zane l-a facut celebru si pe Charles Perault) poarta amprenta unei imaginatii vii si a unui talent real.
Dupa moartea contesei d'Aulnoy, reputatia sa literara a sporit atat in Franta, cat si in Spania si Italia (aceasta a onorat-o cu titlul de membra a Academiei Ricovrati din Padova).

Disponibilitate: În stoc

12,00 RON

Detalii

Înainte de Charles Perrault sau Fraţii Grimm, a fost Catherine d’Aulnoy – o maestră a condeiului în lumea basmelor. Operele doamnei d'Aulnoy, dintre care amintim: Memorii despre Curtea Frantei (1692), Memorii secrete ale printilor (1696), Povesti cu zane (ultima lucrare a facut-o celebra, asa cum tot Povesti cu zane l-a facut celebru si pe Charles Perault) poarta amprenta unei imaginatii vii si a unui talent real. Dupa moartea contesei d'Aulnoy, reputatia sa literara a sporit atat in Franta, cat si in Spania si Italia (aceasta a onorat-o cu titlul de membra a Academiei Ricovrati din Padova).

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18151
Editura Minerva
Data Publicarii 2008
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini 56
Traducator Nu
Format 220x235
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Pasarea albastra

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')