Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Cercul Octogonus

More Views

Cercul Octogonus

8,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Niccola Storzi, profesor la Teutonicum, este „Mesagerul” care ne introduce in atmosfera agitata a unei Rome aflate in pragul alegerii unui nou pontif. Viata acestuia se schimba din momentul in care devine membru al Cercului Octogonus. Are misiunea sa impiedice operatiunea Eitles Gold, in spatele careia se afla serviciul secret nazist Sicherheistsdienst care urmarea alegerea unui papa sustinator al Fuhrerului.

.

Disponibilitate: În stoc

8,00 RON

Detalii

Niccola Storzi, profesor la Teutonicum, este „Mesagerul” care ne introduce in atmosfera agitata a unei Rome aflate in pragul alegerii unui nou pontif. Viata acestuia se schimba din momentul in care devine membru al Cercului Octogonus. Are misiunea sa impiedice operatiunea Eitles Gold, in spatele careia se afla serviciul secret nazist Sicherheistsdienst care urmarea alegerea unui papa sustinator al Fuhrerului. In aceasta atmosfera cutremuratoare Niccola Storzi o intalneste pe Magdalena Wissemann, femeia de care se indragosteste si alaturi de care va descifra, dupa multi ani, continutul pergamentului legat cu funda rosie: secretul mortii tatalui si a fratelui sau.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18152
Editura Minerva
Data Publicarii 2008
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini 456
Traducator Nu
Format 210x120
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Cercul Octogonus

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')