Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Cheia de Capetenie

More Views

Cheia de Capetenie

15,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

„Cheia-de-Capetenie”, sopteste Felipe II pe patul de moarte, strangand in mana un pergament doldora de inscrisuri. Descoperit de Randa, un spion de-al regelui, pergamentul ascunde un secret intunecat. Dar el este doar unul dintre cele douasprezece pergamente pe care se intinde intregul mesaj. In mainile cui se afla celelalte fragmente? Ce enigma ascund semnele ce apar pe ele? Randa va incerca sa afle toate acestea, traind o aventura pasionanta.

Disponibilitate: În stoc

15,00 RON

Detalii

„Cheia-de-Capetenie”, sopteste Felipe II pe patul de moarte, strangand in mana un pergament doldora de inscrisuri. Descoperit de Randa, un spion de-al regelui, pergamentul ascunde un secret intunecat. Dar el este doar unul dintre cele douasprezece pergamente pe care se intinde intregul mesaj. In mainile cui se afla celelalte fragmente? Ce enigma ascund semnele ce apar pe ele? Randa va incerca sa afle toate acestea, traind o aventura pasionanta. Cinci secole mai tarziu, pergamentul cade in mainile criptografului David Calderón, pe care provocarea il copleseste: se afla in fata unui cod fara precedent si trebuie sa-i infrunte pe cei ce nu vor ca misterioasa „cheie-de-capetenie” sa-si dezvaluie taina – Cuvantul din care se trage Universul.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18163
Editura Minerva
Data Publicarii 2008
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini 668
Traducator Nu
Format 205x140
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Cheia de Capetenie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')