Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

In numele cainelui

More Views

In numele cainelui

19,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

Romanul de faţă este despre un om şi câinele lui. De fapt, despre un om şi un câine absent. Pe om îl cheamă Takeshi Koizumi, iar pe câinele lui îl chema Chiro. Takeshi Koizumi este încarcerat într-o închisoare de maximă siguranţă din Tokyo, unde aşteaptă să fie executat, iar Chiro a fost ucis de hingheri, cu mai multe zeci de ani în urmă. Ficţiune 0, realitate 100%.

Disponibilitate: În stoc

19,00 RON

Detalii

„Claudia este unul dintre puţinii autori contemporani care, atunci când scriu, o fac în deplină cunoştinţă de cauză. Ea improvizează foarte puţin, asta în primul rând pentru că, la ce şi cum a trăit ea, chiar că nu ar mai avea nevoie să inventeze ceva." - Dan-Silviu Boerescu Romanul de faţă este despre un om şi câinele lui. De fapt, despre un om şi un câine absent. Pe om îl cheamă Takeshi Koizumi, iar pe câinele lui îl chema Chiro. Takeshi Koizumi este încarcerat într-o închisoare de maximă siguranţă din Tokyo, unde aşteaptă să fie executat, iar Chiro a fost ucis de hingheri, cu mai multe zeci de ani în urmă. Ficţiune 0, realitate 100%. Cu toate acestea, prin scriitură, meşteşug literar, decupaj, montaj, intervenţii din off, CGS izbuteşte un roman. Emoţionant. Despre care se poate şi se va discuta. Care va fi preţuit şi contestat. Dar care nu poate fi trecut, în nici un caz, cu vederea. La a şasea carte, Claudia Golea Sumiya şi-a schimbat şi numele şi registrul şi ne oferă un roman cutremurător, din ţara cutremurelor. Recomand, însă, fără rezerve, acest roman şi vă provoc să vă gândiţi, după ce-l veţi citi, la afirmaţia pe care am făcut-o cu opt ani în urmă, şi anume că avem, în persoana Claudiei Golea (Sumiya), o verigă ce lipsea literaturii române contemporane. - Lucian Vasilescu

Informaţii suplimentare

COD CARTE 254
Editura Minerva
Data Publicarii 2012
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-0837-6
Pagini 128
Traducator Nu
Format 14 x 20,5 cm
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: In numele cainelui

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')