Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Istorie. Manual clasa a IV-a

More Views

Istorie. Manual clasa a IV-a

24,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

Manualul Istorie pentru clasa a IV-a, autoare – Cleopatra Mihăilescu și Tudora Pițilă, își propune să-i familiarizeze pe elevi cu conceptul „trecut“, prin utilizarea unor mijloace și contexte de învățare adecvate vârstei, pornind de la situații familiare (fapte, evenimente din trecutul familiei sau al comunității în care trăiesc). Lucrarea este concepută pe baza metodei „Știu/Vreau să știu/Am învățat“, asigurând un demers didactic ce valorifică experiența concretă a elevului. Transmiterea conținuturilor este susținută de un bogat și variat suport imagistic, care potențează gradul de cunoaștere al elevilor. Sarcinile de lucru sunt formulate de la simplu la complex și au grad mare de aplicabilitate în situații practice. Temele de recapitulare și jocurile didactice sprijină în mod eficient fixarea achizițiilor. Modelele propuse ca teste de evaluare sumativă oferă o varietate de itemi, fiind un suport orientativ. Pe parcursul manualului sunt prezentate și fragmente literare care ilustrează evenimente sau personalități istorice, completând conținuturile învățării într-un mod plăcut și util. Proiectele, temele de portofoliu constituie soluții atractive pentru lucrul în echipă sau individual, care permit formarea la elevi de abilități și atitudini pentru rezolvarea problemelor specifice disciplinei. Atât suportul grafic, cât și varianta digitală sprijină un demers didactic modern și eficient.

Disponibilitate: În stoc

24,00 RON

Detalii

Manualul Istorie pentru clasa a IV-a, autoare – Cleopatra Mihăilescu și Tudora Pițilă, își propune să-i familiarizeze pe elevi cu conceptul „trecut“, prin utilizarea unor mijloace și contexte de învățare adecvate vârstei, pornind de la situații familiare (fapte, evenimente din trecutul familiei sau al comunității în care trăiesc). Lucrarea este concepută pe baza metodei „Știu/Vreau să știu/Am învățat“, asigurând un demers didactic ce valorifică experiența concretă a elevului. Transmiterea conținuturilor este susținută de un bogat și variat suport imagistic, care potențează gradul de cunoaștere al elevilor. Sarcinile de lucru sunt formulate de la simplu la complex și au grad mare de aplicabilitate în situații practice. Temele de recapitulare și jocurile didactice sprijină în mod eficient fixarea achizițiilor.

Informaţii suplimentare

COD CARTE A1284
Editura Aramis
Data Publicarii 2016
Colectie Nu
ISBN Nu
Pagini 64+64
Traducator Nu
Format 260x210
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Istorie. Manual clasa a IV-a

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')