Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Kitty si Virgil

More Views

Kitty si Virgil

5,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Traducere de Irina Horea.
Unul dintre cei mai premiati scriitori britanici, Paul Bailey, laureat al „Arts Council Writers“, „George Orwell Prize“ si „Booker Prize for Fiction“, a vizitat in numeroase ocazii Romania. „Kitty si Virgil“ este romanul povestii de dragoste dintre un roman transfug si o englezoaica. Printre personajele cartii, cititorul va recunoaste cu usurinta numeroase personalitati ale vietii publice din Romania post-revolutionara, surprinse adesea in ipostaze mai putin favorabile.

Disponibilitate: În stoc

5,00 RON

Detalii

Traducere de Irina Horea. Unul dintre cei mai premiati scriitori britanici, Paul Bailey, laureat al „Arts Council Writers“, „George Orwell Prize“ si „Booker Prize for Fiction“, a vizitat in numeroase ocazii Romania. „Kitty si Virgil“ este romanul povestii de dragoste dintre un roman transfug si o englezoaica. Printre personajele cartii, cititorul va recunoaste cu usurinta numeroase personalitati ale vietii publice din Romania post-revolutionara, surprinse adesea in ipostaze mai putin favorabile.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18025
Editura Minerva
Data Publicarii 2005
Colectie Nu
ISBN 973-21-0766-9
Pagini 224
Traducator Nu
Format 140x210
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Kitty si Virgil

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')