Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Leadership rezonant

More Views

Leadership rezonant

35,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

Leadershipul de calitate necesită o alchimie socială identică. Aşa cum arată Richard şi Annie, cei mai buni lideri nu sunt doar ei înşişi extrem de motivaţi, ci şi foarte capabili să transmită cumva acea pozitivitate, declanşând şi mobilizând atitudini pozitive celor din jurul lor. Adevăraţii lideri ştiu că, la rândul lor, sunt şi ei conduşi – leadershipul funcţionează ca o stradă cu două sensuri. Orice lider trebuie să asculte şi să se pună de acord cu ceilalţi atunci când trebuie să ridice semnale, astfel ca toţi cei implicaţi să ţină pasul pe tot parcursul drumului. Cei mai buni lideri ştiu că suntem cu toţii implicaţi în asta. Aici apare un paradox al leadershipului: pentru lideri, prima sarcină în management nu are de‑a face cu conducerea altora. Primul pas constă în provocarea de a ne cunoaşte şi de a ne conduce pe noi înşine.

Daniel Goleman

Detalii

Traducator Teodora Tomes-Zaharia După ce am scris Primal Leadership împreună cu bunii mei prieteni şi colegi Richard Boyatzis şi Annie McKee, am fost invitaţi să vorbim pe podiumurile din întreaga lume despre modul în care leadershipul rezonant poate face liderii mult mai eficienţi. Întrebarea cu care ne confruntăm aproape invariabil este: „Cum facem acest lucru?“ Richard şi Annie au răspuns acum la această întrebare crucială atât cu viziune, cât şi cu precizie. Cu aceeaşi sensibilitate au reuşit să scrie Leadeship rezonant şi mă simt la fel de bine răsplătit pentru această carte ca atunci când am lucrat împreună cu ei. Annie şi Richard unesc în această carte lecţiile pe care le‑au învăţat pe liniile de front ale întreprinderilor şi organizaţiilor mari şi mici din întreaga lume – de la şcolile din Africa de Sud la consiliile de administraţie ale centrelor globale de comerţ (...) Leadershipul de calitate necesită o alchimie socială identică. Aşa cum arată Richard şi Annie, cei mai buni lideri nu sunt doar ei înşişi extrem de motivaţi, ci şi foarte capabili să transmită cumva acea pozitivitate, declanşând şi mobilizând atitudini pozitive celor din jurul lor. Adevăraţii lideri ştiu că, la rândul lor, sunt şi ei conduşi – leadershipul funcţionează ca o stradă cu două sensuri. Orice lider trebuie să asculte şi să se pună de acord cu ceilalţi atunci când trebuie să ridice semnale, astfel ca toţi cei implicaţi să ţină pasul pe tot parcursul drumului. Cei mai buni lideri ştiu că suntem cu toţii implicaţi în asta. Aici apare un paradox al leadershipului: pentru lideri, prima sarcină în management nu are de‑a face cu conducerea altora. Primul pas constă în provocarea de a ne cunoaşte şi de a ne conduce pe noi înşine. Acest lucru include şi conectarea cu valorile profunde care ne ghidează şi care dau sens acţiunilor noastre. Acest autoangajament cere, de asemenea, alinierea emoţiile noastre cu obiectivele pe care le avem, atât pentru a ne motiva, cât şi pentru a ne păstra calmul şi concentrarea. Când acţionăm în conformitate cu aceste barometre interioare, ne simţim bine cu ceea ce facem. Şi atunci când energia şi entuziasmul nostru sunt spontane, acestea ne confirmă că ne îndreptăm pe drumul cel bun. Daniel Goleman

Informaţii suplimentare

COD CARTE A451M
Editura Minerva
Data Publicarii 2016
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-1022-5
Pagini 384
Traducator Teodora Tomes-Zaharia
Format 200x140
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Leadership rezonant

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')