Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Despre livrare

Unde primesc comanda?

Coletul il puteţi ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care aţi furnizat-o in formularul de comandă. Atentie! Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.

 

Cand primesc comanda?

Pentru titlurile aflate in stoc, termenul de livrare a comenzii variaza intre 3-7 zile, in functie de volumul comenzilor trimise catre Posta Romana. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil.

Plătesc taxă de livrare?

Pentru comenzile livrate prin Posta Romana, taxa de ramburs este de 12.00 lei. Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 300 lei.

 

Pentru livrarea coletelor prin serviciul de curierat Bookurier taxele sunt:

- pentru valori cuprinse intre 0-100 lei, taxa este de 20 lei

- pentru valori cuprinse intre 101-300 lei, taxa este de 15 lei

- pentru valori de peste 300 le, livrarea este gratuita.

Livrarea prin serviciul de curierat Bookurier se efectueaza in 24-48 ore.

 

Cum plătesc?

Achitarea costului publicaţiilor se face online in momentul plasarii comenzii pe siteul www.edituraminerva.ro, in momentul in care ridicaţi coletul de la oficiul poştal arondat adresei pe care aţi furnizat-o in formularul de comandă sau in momentul livrarii de catre curierul DPD.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele www.edituraminerva.ro.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.
Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, edituraminerva.ro foloseste sistemul securizat de plăți online de la PlatiOnline. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

 

Returnarea produselor si rambursarea banilor

Conform OG 34/2014, clientii www.edituraminerva.ro pot returna  produsele  cumparate  in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv .

Pentru a va exercita dreptul de returnare trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau email.

Returnarea produselor se va face in ambalajul original si pe cheltuiala clientului.

www.edituraminerva.ro va rambursa orice suma primita de la dumneavoastra, inclusiv - in cazul livrarii unor produse necorespunzatoare - costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi.Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

 

SC EDITURA MINERVA SA

Date fiscale: RO 7845894   J40/11820/18.11.1998
Adresa: Bucuresti, Bd. Metalurgiei nr. 32-44, sector 4
Telefon: 021 461 08 08 ; Luni - Vineri 09.00- 17.00
Email: comenzi@edituraminerva.ro(timp raspuns max 1 zi lucratoare)