Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Mara

More Views

Mara

10,50 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Ca multe alte mari opere ce depășesc nivelul și canoanele epocii în care au fost zămislite, romanul Mara nu s-a bucurat chiar de la apariția sa de toate aprecierile pe care le-ar fi meritat, fiind privit mai degrabă cu rezervă, departe de primirea favorabilă de care au avut parte nuvelele autorului său. Recunoașterea și comentariile elogioase s-au adunat însă, tot mai multe, pe măsura trecerii timpului.


Așa se face că, deși apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea, problematica sa, stilul viguros, obiectiv, introspecția și construcția personajelor fac din Mara un roman modern, satisfăcând plăcerea cititorului din zilele noastre.
Este o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca și cultura fiecăruia dintre noi.

Disponibilitate: În stoc

Special Price 10,50 RON

Reducere: 15,00 RON

Răsfoieşte cartea

Detalii

Ca multe alte mari opere ce depășesc nivelul și canoanele epocii în care au fost zămislite, romanul Mara nu s-a bucurat chiar de la apariția sa de toate aprecierile pe care le-ar fi meritat, fiind privit mai degrabă cu rezervă, departe de primirea favorabilă de care au avut parte nuvelele autorului său. Recunoașterea și comentariile elogioase s-au adunat însă, tot mai multe, pe măsura trecerii timpului. Așa se face că, deși apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea, problematica sa, stilul viguros, obiectiv, introspecția și construcția personajelor fac din Mara un roman modern, satisfăcând plăcerea cititorului din zilele noastre. Este o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca și cultura fiecăruia dintre noi.

Informaţii suplimentare

COD CARTE A468M
Editura Minerva
Data Publicarii 2018
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-1047-8
Pagini 400
Traducator Nu
Format 140x200
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Mara

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')