Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Pachet CORNEL DINU

More Views

Pachet CORNEL DINU

Fii primul care lasă o recenzie

Zâmbind din iarbă. Jucând cu destinul. Misterele lui Mister.

Trei cărți mari, și la propriu, și la figurat. Trei cărți din care se revarsă mai bine de jumătate de secol de fotbal, de viață, de spirit. Ghid vă este Cornel Dinu.

Cu vorba și spiritul ascuțite, dar cu sufletul mereu cald, autorul vă invită să intrați în povestirile sale și să vă ocupați locurile în tribunele marelui meci al amintirilor. Amintiri care multora dintre dumneavoastră nu vă sunt străine. Este cel mai frumos meci, pentru că pe gazon aleargă adevăratele legende, driblingurile sunt asemenea unor dansuri înfocate, iar golurile sunt bucurii zugrăvite în cinemateca sufletească a oricărui iubitor de fotbal. Iar fotbalul e doar pretextul. Nu e o lume de sine stătătoare, ci doar o față a lumii. Iar firele poveștilor se leagă mai departe, către artă, dragoste, politică, mondenități și aventură. Către viață, așa cum e ea, cu rele și cu bune. O reală plăcere pentru fiecare cititor.

Detalii

Zâmbind din iarbă. Jucând cu destinul. Misterele lui Mister. Trei cărți mari, și la propriu, și la figurat. Trei cărți din care se revarsă mai bine de jumătate de secol de fotbal, de viață, de spirit. Ghid vă este Cornel Dinu. Cu vorba și spiritul ascuțite, dar cu sufletul mereu cald, autorul vă invită să intrați în povestirile sale și să vă ocupați locurile în tribunele marelui meci al amintirilor. Amintiri care multora dintre dumneavoastră nu vă sunt străine. Este cel mai frumos meci, pentru că pe gazon aleargă adevăratele legende, driblingurile sunt asemenea unor dansuri înfocate, iar golurile sunt bucurii zugrăvite în cinemateca sufletească a oricărui iubitor de fotbal. Iar fotbalul e doar pretextul. Nu e o lume de sine stătătoare, ci doar o față a lumii. Iar firele poveștilor se leagă mai departe, către artă, dragoste, politică, mondenități și aventură. Către viață, așa cum e ea, cu rele și cu bune. O reală plăcere pentru fiecare cititor.

Informaţii suplimentare

COD CARTE A496M
Editura Minerva
Data Publicarii 2019
Colectie Nu
ISBN 9786991122334
Pagini 480+368+576
Traducator Nu
Format 14.5X20.5
Coperta Nu

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Pachet CORNEL DINU

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')