Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Taramuri de departe (2 vol)

More Views

Taramuri de departe (2 vol)

10,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Traducator Angela Cismas
Julien Green (1900 -1998) a fost membru al mai multor academii din intreaga lume: al Academiei din Bavaria (in 1950), al celei din Mayence, din Mannheim, al Academiei regale din Belgia, al Academiei Statelor Unite (in 1972) si al Academiei franceze (in 1971). A primit numeroase si mari premii literare. Este laureat al Marelui Premiu pentru literatura al Academiei franceze. „Taramuri de departe“ este saga unei familii sudiste. Povestea de dragoste brodata in tesatura intrigii acestui roman este atat de captivanta, incat ne intrebam ce nesansa a facut ca ea sa fie mai putin celebra decat „Pe aripile vantului“.

Disponibilitate: În stoc

10,00 RON

Detalii

Traducator Angela Cismas Julien Green (1900 -1998) a fost membru al mai multor academii din intreaga lume: al Academiei din Bavaria (in 1950), al celei din Mayence, din Mannheim, al Academiei regale din Belgia, al Academiei Statelor Unite (in 1972) si al Academiei franceze (in 1971). A primit numeroase si mari premii literare. Este laureat al Marelui Premiu pentru literatura al Academiei franceze. „Taramuri de departe“ este saga unei familii sudiste. Povestea de dragoste brodata in tesatura intrigii acestui roman este atat de captivanta, incat ne intrebam ce nesansa a facut ca ea sa fie mai putin celebra decat „Pe aripile vantului“.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18028
Editura Minerva
Data Publicarii 2005
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini Nu
Traducator Nu
Format 140x200
Coperta Nu

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Taramuri de departe (2 vol)

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')