Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Termeni si Conditii

Editura Minerva si site-ul www.edituraminerva.ro vor fi cunoscute in cele ce urmeaza ca Editura si Site-ul.
In continuare sunt prezentate conditiile in care Site-ul va pune la dispozitie serviciile sale. Aceste conditii pot fi modificate de Editura la anumite intervale, fara notificare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor Termeni si Conditii oricand, accesand link-ul de pe Site. Daca nu doriti sa va angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul site-ului.

INFORMATII GENERALE

Termeni si Conditii constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si Site si reglementeaza folosirea serviciilor oferite de acesta. Termeni si Conditii pot diferi in conditiile in care folositi alte servicii ale Site-ului sau ale unor terte parti.Insuccesul Site-ului de a aplica sau apara una din prevederile, obligatiile sau drepturile stipulate in Termeni si Conditii nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere din Termeni si Conditii e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, iar celelalte prevederi din Termeni si Conditii raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din/sau in legatura cu folosirea serviciilor Site-ului din Termeni si Conditii trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa.

Titlurile paragrafelor din Termeni si Conditii sunt doar pentru o mai buna intelegere a lor si nu au efect contractual sau legal.

DESCRIEREA SERVICIULUI 

Site-ul prezinta produsele Editurii Aramis si administreaza serviciile puse la dispozitia utilizatorilor. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul Site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.


POLITICA DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si aleLegii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Editura are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Facturare. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Editura Minerva, cu sediul in Bucuresti, Bd. Metalurgiei nr. 32 - 44, sectorul 4. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

CONDITII LEGALE

Site-ul www.edituraaramis.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.


CONTINUTUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR OFERITE PE SITE 

Editura detine drepturi de proprietate asupra continutului serviciilor si produselor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul Site-ului. Reproducerea, altfel decat pentru uz propriu, fara acordul Editurii a continutului site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) partial sau integral este considerata infractiune si pedepsita conform legislatiei in vigoare. Toate drepturile sunt rezervate. Continutul Site-ului este aparat de legea romana si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor. Informatiile despre carti, autori si preturi sint prezentate sub rezerva erorilor de culegere si, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor cartilor afisate. Daca stocul pentru o anumita carte a fost epuizat, Editura isi rezerva dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare telefonica sau prin email prealabila). 

PRACTICI GENERALE PRIVIND SERVICIILE SITE-ULUI

Ati luat la cunostinta ca Editura poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. Accesarea contului este considerata autentificarea realizata cu succes folosind numele de cont si parola. 

MODIFICARI ALE SERVICIULUI 

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Site-ul nu este raspunzator fata de dvs. sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile. 

INCETAREA COLABORARII

Sunteti de acord ca Editura nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie. Site-ul isi rezerva dreptul verificarii la inregistrare a conturilor si isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de Editura, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice cont disponibil prin intermediul sau. Editura si orice alta persoana desemnata de Editura, au dreptul de a sterge (indeparta) orice cont care violeaza Termeni si Conditii sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui cont, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de cont.

PUBLICITATE SI PROMOTII 

Editura poate rula campanii publicitare pe Site. Odata cu crearea contului, sunteti de acord ca Site-ul are dreptul de a rula astfel de campanii publicitare. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre Site pot fi schimbate de catre Editura la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii pe Site.

LINK-URI

Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Site-ul nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca Editura nu este responsabila si nu garanteaza disponibilitatea acestora. De asemenea Editura nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Editura nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe/sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse. Editura nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea Site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare. Editura nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea Site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta. Este necesar acordul nostru pentru a lega acest Site cu alte site-uri. Editura nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decit cele autorizate.

DREPTURI DE PROPRIETATE ALE SITE-ULUI 

Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Editura si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale, protejate de dreptul de proprietate si legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile domeniului. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau alte informatii disponibile prin intermediul Site-ului sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul Site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de Editura sau de autorii acestora.

LIMITARI ALE RASPUNDERII 

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Site-ul nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Editura a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor; (2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; (3) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului; sau (4) orice alta problema legata de serviciile Site-ului.

INSTIINTARI


Instiintarile catre utilizatori vor fi facute pe cale electronica (prin intermediul Site-ului), prin e-mail, direct mailing si telephonic. Editura mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termeni si Conditii sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

DREPTURI DE PROPRIETATE

Editura respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

INCALCARI 

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: 
office@edituraminerva.ro