Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Traieste, razi, iubeste din nou

More Views

Traieste, razi, iubeste din nou

5,00 RON

Fii primul care lasă o recenzie

Din nefericire, divorțul există, iar creștinii sunt departe de a fi scutiți. Un studiu recent al Grupului Barna arată că ratele divorțului printre creștini sunt identice cu cele ale populației non-creștine („Creștinii sunt predispuși divorțului la fel ca non-creștinii“, 8 septembrie 2004). Mai mult decât atât, datele arată că asemenea divorțuri survin după ce persoanele căsătorite L-au acceptat pe Christos ca Mântuitor personal. De fapt, divorțurile multiple sunt extrem de comune printre creștini: 23% au divorțat de două sau mai multe ori!

Disponibilitate: În stoc

5,00 RON

Detalii

Din nefericire, divorțul există, iar creștinii sunt departe de a fi scutiți. Un studiu recent al Grupului Barna arată că ratele divorțului printre creștini sunt identice cu cele ale populației non-creștine („Creștinii sunt predispuși divorțului la fel ca non-creștinii“, 8 septembrie 2004). Mai mult decât atât, datele arată că asemenea divorțuri survin după ce persoanele căsătorite L-au acceptat pe Christos ca Mântuitor personal. De fapt, divorțurile multiple sunt extrem de comune printre creștini: 23% au divorțat de două sau mai multe ori! Nu sunt un avocat al divorțului și foarte rar am sfătuit în favoarea desfacerii căsătoriei. Multe femei totuși se confruntă cu situații fără altă soluție – și au parte doar de puțin ajutor sau chiar deloc din partea familiei, a prietenilor sau a bisericii, de aceea sunt încântat să aibă o resursă precum Trăiește, râzi, iubește din nou. Dialogul deschis pe care îl oferă această carte demonstrează femeilor că nu sunt singure în experiențele lor. Cititoarele călătoresc cu autoarele prin poveștile lor, învață dinamica și procesul unei căsnicii cu necazuri și examinează aspectele sfâșietoare ale rupturii maritale. În plus, cititoarele vor beneficia de secțiuni precum „Pași fructuoși“, „Lecții de viață“ sau „Lista de supraviețuire“. Și toate acestea sunt rostite într-un mod sincer, captivant și surprinzător de amuzant! Cred că Dumnezeu călătorește alături de cei care călătoresc. El ne-a spus „Nu te voi lăsa, nici nu te voi părăsi“ (Evrei, 13:5) și știm că „nici înălțimea, nici adâncul și nicio altă făptură nu vor putea să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, cea întru Iisus Christos, Domnul nostru“ (Romani, 8:39). Răsplata pentru cei care îl caută cu sârguință este tăria pentru călătorie. Orice femeie care se îndreaptă la vreme de nevoie către Mântuitorul nostru plin de milă, îndurător și iertător va afla că El îi îndrumă pașii și o ajută să trăiască, să iubească și să râdă din nou.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18184
Editura Minerva
Data Publicarii 2007
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini 216
Traducator Nu
Format Nu
Coperta Necartonata

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Traieste, razi, iubeste din nou

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')