Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Un om intre oameni ( 6 vol.)

More Views

Un om intre oameni ( 6 vol.)

30,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Editie ingrijita de Viorela Codreanu Tiron

Odata cu Un om intre oameni, lui Camil Petrescu i se ofera sansa de a descrie ipostaza ideala a fiintei confruntate cu Timpul. Balcescu are consistenta unui "suflet tare", obsedat de "jocul ielelor" si care nu e silit sa abdice. Stiindu-se pe sine cap- adica minte clarvazatoare capabila sa analizeze lucid, sa decida si sa prevada pe tabla uriasa a Istoriei, dar si capetenie, conducator - Balcescu este ascetul sublim, care se construieste pe sine cu pasiune rece si-si hotaraste deliberat destinul. Simbol al sacrificiului de sine, halucinant, orgolios, isi stie "viata hotarata" si se simte rasplatit, pentru tot ce pierde omul din el, de senzatia puterii unice de a-si alege drumul.

Disponibilitate: În stoc

30,00 RON

Detalii

Editie ingrijita de Viorela Codreanu Tiron Odata cu Un om intre oameni, lui Camil Petrescu i se ofera sansa de a descrie ipostaza ideala a fiintei confruntate cu Timpul. Balcescu are consistenta unui "suflet tare", obsedat de "jocul ielelor" si care nu e silit sa abdice. Stiindu-se pe sine cap- adica minte clarvazatoare capabila sa analizeze lucid, sa decida si sa prevada pe tabla uriasa a Istoriei, dar si capetenie, conducator - Balcescu este ascetul sublim, care se construieste pe sine cu pasiune rece si-si hotaraste deliberat destinul. Simbol al sacrificiului de sine, halucinant, orgolios, isi stie "viata hotarata" si se simte rasplatit, pentru tot ce pierde omul din el, de senzatia puterii unice de a-si alege drumul.

Informaţii suplimentare

COD CARTE 17938
Editura Minerva
Data Publicarii 2007
Colectie Nu
ISBN NULL
Pagini Nu
Traducator Nu
Format 110x160
Coperta Nu

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Un om intre oameni ( 6 vol.)

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')