Coşul este gol.

Subtotal: 0,00 RON

Vama marii

More Views

Vama marii

5,00 RON
Scris de ,

Fii primul care lasă o recenzie

Vama Marii este un dialog romanesc intre doua spirite din alte lumi, cel al naratorului, mort chiar la inceputul cartii („In ziua de 26 iunie, cu putin inainte de amiaza, mi s-a intamplat un lucru pe care nu-l voi uita niciodata: am murit.”) si un spirit extraterestru, un fel de Mic Print, plecat de pe planeta Urql in misiune de cercetare galactica. Cele doua spirite, A si O, se intalnesc la Venetia, iar naratorul accepta sa redacteze un „raport” succint despre Pamant si locuitorii sai, din care semenii lui A, de pe planeta Urql, sa afle ca omul este centrul si singurul rost al universului.

Acest roman a fost distins cu Marele Premiu LTL Lire si cu Premiul Hassan II des Quatre Jurys (1995).

Disponibilitate: În stoc

5,00 RON

Detalii

Vama Marii este un dialog romanesc intre doua spirite din alte lumi, cel al naratorului, mort chiar la inceputul cartii („In ziua de 26 iunie, cu putin inainte de amiaza, mi s-a intamplat un lucru pe care nu-l voi uita niciodata: am murit.”) si un spirit extraterestru, un fel de Mic Print, plecat de pe planeta Urql in misiune de cercetare galactica. Cele doua spirite, A si O, se intalnesc la Venetia, iar naratorul accepta sa redacteze un „raport” succint despre Pamant si locuitorii sai, din care semenii lui A, de pe planeta Urql, sa afle ca omul este centrul si singurul rost al universului. Acest roman a fost distins cu Marele Premiu LTL Lire si cu Premiul Hassan II des Quatre Jurys (1995).

Informaţii suplimentare

COD CARTE 18046
Editura Minerva
Data Publicarii 2007
Colectie Nu
ISBN 978-973-21-0856-7
Pagini 448
Traducator Nu
Format 140X210
Coperta Nu

Recenzie

Exprimă-ţi părerea:

Laşi o recenzie pentru: Vama marii

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota

Etichete Produs

Separă etichetele prin spațiu. Pentru a folosi mai mult de două cuvinte ca etichetă, încadrează-le între ghilimele simple (')